Over Salsa Sensual

Een nieuwe dansstijl leren?

Wij geven danscursussen in Salsa & Bachata.

Waar komt onze passie voor dans vandaan?

Het ontstaan van Salsa Sensual Dancecompany

Alberto heeft een Zuid-Amerikaanse achtergrond en was op hele jonge leeftijd al bezig met dansen en in 2001 zette hij zijn eerste salsastapjes toen hij begon met dansen in Tilburg.

Samen met zijn vriend Nils richtte hij in 2006 een dansschool op met de naam ‘Los Primeros Pasitos’ (oftewel ‘De Eerste Danspassen’). De eerste groep cursisten bestond uit 8 personen. Vanaf 2009 ging de dansschool verder onder de naam ‘Salsa Sensual’. Niet veel later kwamen Kimberly en Tom het team versterken als assistenten. De laatste jaren hebben wij ons team verder kunnen uitbreiden met een echte  “Dominicaanse Bachata docent” genaamd “Jesus” die een bekend persoon is in de dans scene!  Inmiddels heeft Salsa Sensual al meer dan 450 cursisten leren salsadansen!

Wie zijn wij

Onze aanpak gaat verder dan simpelweg het aanleren van salsa pasjes. Wij willen onze cursisten op een laagdrempelige manier met de danswereld kennis te laten maken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we goed inspelen op de behoeften van de cursisten. Tijdens de lessen zijn altijd meerdere docenten aanwezig, waardoor iedere cursisten individuele aandacht krijgt. Daardoor blijft het niveau van de lessen gewaarborgd. Wij vinden het belangrijk dat iedere cursist zich gezien en gehoord voelt en mee kan met het niveau van de groep!

Samen naar salsafeesten!

Buiten de reguliere lessen om nemen we onze cursisten mee naar salsafeesten. Daar kunnen ze op een laagdrempelige manier met andere salsero’s en salsera’s dansen. Bij deze feesten zijn altijd mensen met wie je op je eigen niveau kunt dansen. En daarbij: door veel danskilometers te maken leer je pas echt dansen én ontwikkel je je eigen dansstijl!

Zelfvertrouwen ontwikkelen

Los van de pasjes draait dansles om houding, zelfvertrouwen, lef en je mannelijke danwel vrouwelijke kant te leren uiten in het dansen. Het is onze drijfveer om deel uit te maken van de dans- en persoonlijke ontwikkeling van onze cursisten. Ga dus op je bek, maak fouten, stel vragen, lach en bovenal: DANS!

Kortom

Zoek je een nieuwe hobby? Kriebelt er iets wanneer je aan salsa dansen denkt? Kun je niet stil blijven zitten als je Caribische muziek hoort? Bel, mail, app of kom dan langs bij Salsa Sensual! Wij denken en dansen graag met je mee! Ook als je het super spannend vindt! Want hé, vraag Alberto maar eens naar zijn allereerste danservaring…

Onze Leraren en Assistenten

Ervaren dansers met inhoud

Ervaringen van Cursisten

Beleving van Salsa Sensual Cursisten

Alberto! bedankt voor de leuke lessen, volgend seizoen ben ik er weer bij!

Harold
Salsa 5

Gevoel dat je welkom bent! Fijne sfeervolle dansschool en zeer bruikbare tips tijdens de lessen

Sigrid
Salsa

Sfeervol en veel persoonlijke aandacht. Leuke lessen met humor gebracht. Een aanrader voor een gezellig avondje (leren) dansenS

Susan
Salsa & Bachata

Gezellige dansschol om salsa/bachata te leen dansen!! toppers!

Aitor
Salsa & Bachata

Top leraren heb het goed na mijn zin.

Melanie
Salsa

Kom eens een kijkje nemen en ervaar wat wij ervaren.
Love those guys!

Femke
Salsa & Bachata

Onze prijzen

Neem 1 losse les of ga voor een cursus

Losse lessen

12,50
  • Deelname aan 1 les naar keuze
  • Perfecte keuze als je nog niet over de streep bent.
Inschrijven

Cursus

96
Meest verkocht
  • 10 Lessen Salsa,Bachata
  • Voor iemand die echt wilt leren dansen.
Inschrijven

Workshop

15,- pp
  • Opmaat samengesteld voor jouw groep.
  • Leuk voor de familie, Bedrijfsuitje of als verjaardag
Contact