Alberto heeft een Zuid-Amerikaanse achtergrond en zette in 2001 zijn eerste salsastapjes toen hij begon met dansen in Tilburg. Samen met zijn vriend Nils richtte hij in 2006 een dansschool op met de naam ‘Los Primeros Pasitos’ (oftewel ‘De Eerste Danspassen’). Vanaf 2009 ging de dansschool verder onder de naam ‘Salsa Sensual’. Niet veel later kwamen Kimberly, Tom en Marthe het team versterken als assistenten. Inmiddels heeft Salsa Sensual al meer dan 300 cursisten leren dansen!

Visie
Los van de pasjes draait dansles om houding, zelfvertrouwen, lef en je mannelijke danwel vrouwelijke kant te leren uiten in het dansen. Het is onze drijfveer om deel uit te maken van de dans- en persoonlijke ontwikkeling van onze cursisten. Ga dus op je bek, maak fouten, stel vragen, lach en bovenal: dans!

Kortom: zoek je een nieuwe hobby? Kriebelt er iets wanneer je aan dansen denkt? Kun je niet stil blijven zitten als je Caribische muziek hoort? Bel, mail, app of kom dan langs bij Salsa Sensual! Wij denken en dansen graag met je mee! Ook als je het superspannend vindt! Want hé, vraag Alberto maar eens naar zijn allereerste danservaring…

Profiel-test-alberto