Wendy

Mijn naam is Wendy Dankers en ik ben 34 jaar. Ik ben woonachtig in Tilburg maar ik ben geboren in Goirle. Dansen is mijn passie naast motor rijden. Ik vind het heerlijk om mij te laten leiden over de dansvloer onder het genot van vrolijke muziek.

Als klein meisje danste ik jazz ballet en vanaf mijn 8e jaar streetdance. Als tiener vond ik hiphop fantastisch totdat ik op mijn 19e een knieblessure opliep. Toen stopte het helaas voor mij. Ik moest op zoek naar een nieuwe hobby. Tijdens mijn zoektocht maakte ik kennis met salsa dansen.
Op mijn 23e ben ik lessen gaan volgen en tot op de dag van vandaag leer ik elke week weer iets nieuws. In 2016 ben ik begonnen met het geven van salsa, bachata en kizomba lessen. Dit doe ik met erg veel plezier. In het dagelijks leven ben ik leerkracht in het basisonderwijs. Danslessen geven aan volwassenen is een leuke en leerzame aanvulling op mijn werk als groepsleerkracht.

Dit was in het kort was over mij. Ik hoop jullie snel in een van de lessen tegen te komen zodat we er samen een wekelijks feestje van kunnen maken. Of misschien treffen wij elkaar wel op een van de vele salsafeestjes.

Lieve dansgroetjes, Wendy

Profiel-jesus-salsasensual